Categorii

Articole

Cum sa bei cafea la tine acasa, ca la cafenea

 

 

Nu de mult am citit un articol pe internetcare mi-a captat atenţia şi anume programul de somn pe care îl au marile personalităţi ale lumii. Ce aveau toţi în comun este era faptul că toţi se trezeau extrem de devreme, tocmai pentru a putea să aibă mai mult timp pentru afacerile lor.

Citeşte mai departe...

 

 

 

Tendinţele preparării moderne a hranei

 

Observăm în zilele noastre tendinţe diametral opuse de a ne hrăni. Unii preferă mâncarea preparată rapid cu diferite compromisuri, în timp ce alții tind spre un mod mai natural de hrănire. Deși hrana din surse bio sau gradele de preparare termică au devenit un laitmotiv, în zilele noastre este bine să știm cum să păstrăm nutrienţii și vitaminele valoroase în produsele consumate.

 

Citeşte mai departe...

 

 

 

 

 

Gătitul la aragaz creşte riscul de cancer

 

Folosite de români mai ales la apariţia frigului, atunci când reţeaua de termoficare nu este pornită, aragazurile pe gaz sunt periculoase. Nu doar pentru că sunt folosite pe timp de noapte şi pot stârni un incendiu, atunci când proprietarii uită să le închidă, ci şi pentru că ele sporesc riscul de cancer, conform cercetătorilor.

 

Citeşte mai departe...

Campania Nationala EXTRA GARANŢIE FĂRĂ COSTURI SUPLIMENTARE PENTRU APARATELE OURSSON ȘI BBK

© 2013-2020 Oursson.roANPC

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord