Despre noiContact
MeniuCautare
Cum comand

Livrarea se efectuează în 1-2 zile lucrătoare prin Curier Rapid
Comenzile cu plata ramburs şi online efectuate pâna la ora 16.00 în zilele lucrătoare vor fi expediate în aceeaşi zi şi vor fi livrate în următoarea zi lucrătoare (comenzile expediate vineri pot fi livrare sâmbătă sau luni) . Comenzile cu plata ramburs şi online efectuate după ora 16.00 în zilele lucrătoare sau în weekend şi sărbătorile legale vor fi expediate în următoarea zi lucrătoare.
Comenzile cu plata prin transfer bancar vor fi expediate în ziua încasării banilor. Dacă optaţi pentru plata prin transfer bancar este necesar să efectuaţi plata în contul nostru, apoi se expediază comanda.

Cum cumpăr?
Adăugarea produselor în coş se face prin apăsarea butonului "Adaugă în coş". Presupunem că în prealabil aţi selectat, după caz, mărimea, culoarea şi numărul de produse pe care doriţi să le comandaţi.
După adăugarea în coş a tuturor produselor pe care doriţi să le comandaţi, procesul de cumpărare se continuă prin apăsarea butonului "Comandă acum" şi parcurgerea paginii de comandă. Aici va trebui să completaţi următoarele:

- Datele tale: informaţii necesare trimiterii coletului către dumneavoastră.
- Metoda de plată : alegeţi modalitatea în care veţi plăti comanda.

O comandă este înregistrată cu succes când vă este afişată şi trimisă prin e-mail factura proformă corespunzătoare comenzii dumneavoastră cu stadiul "În aşteptare". În momentul procesării comenzii de către Oursson.ro şi trimiterii coletului către dumneavoastră, veţi primi un email prin care veţi fi înştiinţat că stadiul comenzii este Expediată.

Cu ajutorul numelui de utilizator şi a parolei introduse, puteţi să vă autentificaţi pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/şterge profilul dumneavoastră sau a face comenzi ulterioare făra a reintroduce datele de contact.


Noutăți și oferte speciale
Despre noiServiceInformații despre garanțieContact
Copyright 2024 Electrocasnice Elvetiene Oursson. Toate drepturile rezervate.