Despre noiContact
MeniuCautare
Garanție

ATENȚIE! Reparațiile se realizează doar de catre unitățile de service autorizate!


Vă mulțumim pentru că ați ales produsele noastre. Facem tot posibilul ca să îndeplinim nevoile dumneavoastră, iar calitatea să corespundă celor mai bune standarde internaționale.

Termen de garanție: 24 luni

NOTĂ

 1. Demonstrația de bună funcționare a produsului și explicarea modului de utilizare al acestuia vor fi facute consumatorului de catre vânzător în momentul vânzării.
 2. Consumatorul are obligația respectării instrucțiunilor de utilizare prevăzute în manualul de utilizare al produsului.
 3. Orice intervenție neautorizată, utilizarea, manipularea incorectă sau utilizarea în regim profesional a produslui duce automat la pierderea garanției.
 4. Termenul de garanție începe la data vânzării produsului.
 5. Produsele defecte în garanție se repun în funcțiune prin reparare sau înlocuire.
 6. Durata medie de utilizare a acestui produs este de 4 ani, cu condiția respectării instrucțiunilor de folosire și a efectuării intervențiilor tehnice numai de către personalul autorizat.
 7. Garanția se acordă conform prevederilor legii 449/2003 și OG 21/1992 modificată
 8. Acest produs este comercializat cu respectarea prevederilor OG 21/1992 modificată și a legii 449/2003

 

Observații de service pentru perioada de garanție

 1. La fiecare intervenție unitatea de service reține un talon din certificatul de garanție.
 2. Intervențiile de service în perioada garanției vor fi soluționate în termenul prevăzut de lege. Drepturile consumatorului sunt prevăzute în OG 21/1992 modificată și în legea 449/2003
  Condiții de pierdere a garanției
 3. Neprezentarea la solicitarea reparației, a bonului fiscal sau a chitanței și facturii împreuna cu prezentul certificat de garanție semnat și ștampilat.
 4. Defecțiunile care survin în urma descărcărilor electrice atmosferice sau a variațiilor de tensiune de la rețeaua de alimentare cu energie electrică, conectarea la o rețea cu tensiune necorespunzătoare, contaminarea cu lichide sau alte substanțe străine
 5. Nerespectarea de către consumator a condițiilor de transport, manipulare, instalare, utilizare și întreținere precizate în instrucțiunile care însoțesc produsul la livrare și de care cumpărătorul a luat cunoștință.
 6. Intervenția altor pesoane sau firme neautorizate în repararea produsului sauaccesoriilor acestuia sau în operarea de modificări asupra produsului și accesoriilor acestuia.
 7. În cazul utilizării în alt scop/regim de lucru decât cel casnic (birouri, hoteluri, restaurante, altele similare).
 8. Consumatorul este de acord că verificarea produsului și remedierea defectului constatat să fie facute de un reprezentant service și nu de vânzător și este de acord cu constatările acestuia din urmă. Remedierile deficiențelor se fac în conformitate cu dispozitiile legii 449/2003, cap.VI, în termen de 15 zile calendaristice de la predarea produsului către vânzător sau către unitatea de service.

Contact:

 • Producător: Oursson AG, Rue du Grand-Chêne 5, Lausanne, Elveția, 1003.
 • Importator exclusiv pentru România:
  SC OURSSON APPLIANCE SRL, Avram Iancu, Nr. 48A, office 16B, et 1, Brașov,
  România
 • e-mail: info et oursson.ro
 • Telefon: 0731164000 (tarif normal), luni - vineri 9 - 17

Oursson oferă clienților din România consultanță telefonică gratuită și informare pentru orice problemă legată de activitatea companiei pe teritoriul României. Puteți solicita infomații despre produse, funcționarea acestora, instalare și operare, promoții, puncte de service sau de vânzare.

Noutăți și oferte speciale
Despre noiServiceInformații despre garanțieContact
Copyright 2024 Electrocasnice Elvetiene Oursson. Toate drepturile rezervate.