Despre noiContact
MeniuCautare
Despre noi
Despre Oursson
 
Oursson este un producător elvețian specializat în aparatele de uz casnic moderne. Portofoliul mare oferă o varietate de aparate de bucătărie pentru fiecare zi. De la prăjitorul de paine la fierbatorul electric și la aparatul de facut iaurt, oferim tot ceea ce vă garantează un început de zi bun. Blenderul nostru, storcatorul de fructe  și aparatele de gătit sunt concepute pentru a menține toate vitaminele.
 
Misiunea Oursson AG este de a ajuta clientul, de a-i usura viata, pentru a trăi mult mai ușor, intr-un mod gustos și sănătos.
 
Calitatea și sustenabilitatea sunt primordiale pentru Oursson. Prin urmare, nu există niciun compromis în cercetarea, dezvoltarea și planificarea produselor noastre. Fiecare aparat de bucătărie trebuie să corespundă standardelor de design, calității, ușurinței de utilizare și siguranței maxime, înainte de a intra în familia Oursson.
 
Ne ghidam dupa urmatoarele întrebări: "Ce ii trebuie clientului nostru?" si: "Cum ii putem indeplini dorintele intr-un mod durabil?" Răspunsurile sunt complexe, dar au un numitor comun in era vitezei: dorința tot mai mare a oamenilor pentru intelegere și încetinirea tuturor proceselor.
 
Oursson AG dorește să răspundă exact acestor așteptări. Acordăm o atenție deosebită selecției eficiente a resurselor materialelor, producției eficiente, lanțurilor de aprovizionare durabile și reciclării echipamentelor.
 
Cultura de corporatie a companiei Oursson AG se caracterizează prin respect, corectitudine și responsabilitate. Să oferim un SERVICIU de calitate este prioritatea noastră. Satisfacția și loialitatea clienților arată că suntem pe drumul cel bun.
 
Mascota noastră - ursul cu boneta de bucatar și cu fata zambitoare - simbolizează viziunea noastră prin excelenta: trăiți și gustați cu bucurie.
 
Proprietarul mărcii OURSSON este compania elvețiană Oursson AG, adresa: Rue du Grand-Chêne 5, Lausanne, 1003, Elveţia.
 
Importator unic în România: Oursson Appliance SRL, CUI RO33629270, cu sediul în Brașov, str. Avram Iancu, nr. 48A, office 16B  înregistrată la Oficiul Comerțului cu numărul J08/1350/2014, email: info(at)oursson.ro . 
Noutăți și oferte speciale
Despre noiServiceInformații despre garanțieContact
Copyright 2022 Electrocasnice Elvetiene Oursson. Toate drepturile rezervate.