Despre noiContact
MeniuCautare
Garanția produselor Oursson

Toate produsele Oursson beneficiază de garanţie pe o perioadă de 24 luni. Pentru piese de schimb sau pentru orice fel de probleme de funcţionare a produselor Oursson vă rugăm să contactati departamentul de service prin email la service@oursson.ro.

 

Vă rugăm citiţi manualele de utilizare care sunt livrate cu produsele achiziţionate. Utilizarea incorectă, realizarea de operaţiuni de service de către persoane neautorizate, întreţinerea defectuoasă, folosirea de piese de schimb contrafăcute pot conduce la pierderea garanţiei. Pentru a beneficia de garanţie trebuie să trimiteţi produsul defect cu următoarele acte: certificatul de garanţie în original şi factura în original.

 

În cadrul termenului de garanţie de conformitate producătorul repară, înlocuieşte sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Reparaţia se va executa într-un timp rezonabil de maxim 20 zile lucrătoare.

 

Conform OG21/1992 vânzătorul este obligat să-i furnizeze consumatorului: certificat de garanţie şi manual de instrucţiuni. Produsele aflate la vânzare trebuie să fie însoţite de manuale de instrucţiuni în limba română, declaraţii de conformitate şi fişe tehnice. 

 

Conform OUG34/2014 consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

 

Returul de marfă se acceptă exclusiv pentru marfa cu ambalaj intact care are ataşate toate documentele cu care s-a livrat, nu a fost folosită şi se află în starea originală în care a fost livrată.

 

Nu se acceptă pentru returnare produse care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri, produse care prezintă urme de consum sau de uzură, etc. Clientului i se returnează suma integrală a facturii. Clientul suportă cheltuielile de transport la retur.

 

Produsele electrocasnice de bucătărie nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii şi de igienă dacă sunt folosite. 

Noutăți și oferte speciale
Despre noiServiceInformații despre garanțieContact
Copyright 2024 Electrocasnice Elvetiene Oursson. Toate drepturile rezervate.