Despre noiContact
MeniuCautare
Impressum

Informații generale:
Oursson Appliance SRL
Str. Avram Iancu nr 48A, office 16B, Brașov, Romania

 

Contact:
Telefon: +40 731 164 000
Email: info(at)oursson.ro

 
Date de înregistrare:
Număr de înregistrare: J08/1350/2014

 
Cod TVA:
RO 33629270

 

Comisia Europeană oferă o platformă pentru soluționarea online a litigiilor (OS): http://ec.europa.eu/consumers/odr
Adresa noastră de e-mail poate fi găsită mai sus în impressum.

Nu suntem dispuși sau obligați să participăm la procedurile de soluționare a litigiilor în fața unei comisii de arbitraj a consumatorilor.

 

Răspunderea pentru conținut
Ca furnizor de servicii suntem responsabili pentru conținutul propriu în conformitate cu legile generale. Cu toate acestea, noi ca furnizori de servicii nu suntem obligați să monitorizăm informațiile externe transmise sau stocate sau să investigăm circumstanțele care indică o activitate ilegală.

Obligațiile de eliminare sau de blocare a utilizării informațiilor în conformitate cu legislația generală rămân neschimbate. Totuși, o răspundere în acest sens este posibilă numai de la data cunoașterii unei anumite încălcări. După notificarea încălcărilor corespunzătoare, vom elimina imediat acest conținut.

 
Răspunderea pentru legături (link-uri)
Oferta noastră conține linkuri către site-uri externe ale unor terțe părți, ale căror conținuturi nu au nici o influență. Prin urmare, nu ne putem asuma nicio răspundere pentru aceste conținuturi externe. Furnizorul sau operatorul respectiv al paginilor este întotdeauna responsabil pentru conținutul paginilor conectate. Paginile legate au fost verificate pentru posibilele încălcări legale în momentul conectării. Conținutul ilegal nu a fost recunoscut la momentul legării.

Cu toate acestea, un control permanent al conținutului paginilor conectate nu este rezonabil fără dovezi concrete ale unei încălcări. După notificarea încălcărilor, vom elimina imediat aceste linkuri.

 
Drepturi de autor
Conținutul și lucrările pe aceste pagini create de operatorii de site-uri sunt supuse legislației române privind drepturile de autor. Reproducerea, prelucrarea, distribuția și orice fel de exploatare în afara limitelor drepturilor de autor necesită consimțământul scris al autorului sau creatorului respectiv. Descărcările și copiile acestui site sunt numai pentru uz privat, necomercial.

În ceea ce privește conținutul din această parte nu a fost creat de către operator, drepturile de autor ale terților sunt luate în considerare. În special, conținutul terților este identificat ca atare. Dacă totuși trebuie să fiți conștienți de încălcarea drepturilor de autor, solicităm o notă. După notificarea încălcărilor, vom elimina imediat acest conținut.

Noutăți și oferte speciale
Despre noiServiceInformații despre garanțieContact
Copyright 2022 Electrocasnice Elvetiene Oursson. Toate drepturile rezervate.