Despre noiContact
MeniuCautare
Termeni si Conditii
Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor.
Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi câte o dată faţă de produsul ce-l prezintă, în funcţie de furnizorii cu care lucrăm.
 
Serviciul nostru include comunicări cu caracter administrativ şi comercial care vă vor fi trimise în momentul în care decideţi să vă înregistraţi ca utilizator.
Sunteţi de acord şi acceptaţi că, fără nici o notificare prealabilă, putem şterge sau adăuga orice informaţie pe site, întrerupe orice activitate pe site sau arhivă din conţinutul site-ului, iar în cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm şi/sau confirmăm sub nici o formă tipul de informaţie pe care îl veţi găsi pe aceste site-uri. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă vizitaţi sau nu aceste site-uri sau luaţi sau nu în considerare informaţia găsită acolo.
 
În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră, asa cum sunt acestea specificate în secţiunea de înregistrare ca utilizator şi sunteţi de acord să furnizaţi aceste informaţii corect şi complet. În situaţia în care considerăm, că această obligaţie nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.
 
Comenzi refuzate
În cazul în care refuzaţi primirea comenzii ne rezervăm dreptul să nu vă expediem următoarea comandă până nu va fi achitată prin ordin de plată sau cu card bancar. 
 
Securitatea Datelor Personale
Oursson.ro respectă legile în vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal. SC Silverzone Online SRL este înregistrată în registrul de evidenţă a prelucrării datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr.17666. 
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Oursson.ro prin administratorul SC Silverzone Online SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţa şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. 
 
Scopul colectării datelor este: livrarea produselor comandate online şi comunicarea de informaţii despre site şi produse. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoana vizată (persoana de la care se colectează datele), partenerii contractuali ai operatorului, societăţi bancare, birouri de credit, servicii de curierat, acestea fiind necesare în scopul stabilirii contactului cu clienţii, în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcţionarea site-ului şi în scopul îndeplinirii la timp şi cu operativitate a livrării comenzilor, precum şi în scopuri de marketing direct. 
 
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor printr-o cerere scrisă, datată şi semnată la SC Silverzone Online SRL, str Avram Iancu nr 48A, sc.B, ap. 16, 500086 Braşov. De asemenea refuzul dvs. expres de prelucrare a datelor personale care vă privesc, va duce la încetarea oricăror prelucrări de date cu caracter personal în ceea ce vă priveste. 
 
Datele personale ale dumneavoastră vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoţii, buletinele informative periodice etc. Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele personale ale clienţilor noştrii.
 
Înregistrarea ca membru, parola şi comportamentul ca membru
Prin înregistrarea ca membru veţi fi solicitat să vă alegeţi un nume de utilizator (adresă de e-mail) şi o parolă. Sunteţi responsabil(ă) de păstrarea în siguranţă a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfăşurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră. Sunteţi de acord să ne înştiinţaţi imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator. 
 
Sunteţi de acord cu următoarele : operatorii, administratorii şi/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o formă responsabili pentru relaţiile sau consecinţele acestora rezultând din, dar nelimitându-se la, achiziţii, participări la concursuri, promoţii, promovări, sau oricare alt tip de relaţie/legătură/tranzacţie/colaborare/etc. care pot apărea între dumneavoastră şi oricare dintre cei care îşi fac promovare directă sau indirectă prin intermediul nostru.  Operatorii, administratorii şi/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuţi nici material nici sub altă formă, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.
 
Drepturi de Autor
Întregul conţinut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea Silverzone Online SRL şi a furnizorilor săi şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei Silverzone Online SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare. Pentru orice întrebări sau comentarii legate de drepturile de autor contactaţi-ne la adresa de e-mail info et oursson punct ro. 
Dumneavoastră, ca utilizator sunteţi pe deplin de acord cu cele de mai sus.
 
Promoţii şi concursuri
Noi ne stabilim singuri regulamentele promoţiilor şi ale concursurilor pe care le organizăm. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinţă eventualilor participanţi numai prin intermediul site-ului propriu. De promoţii beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe site. De asemenea promoţiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoţia este validă şi numai în limita stocului disponibil. Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoţie şi o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.
 
Condiţii de returnare
Ne dorim să fiţi pe deplin mulţumit atunci când cumpăraţi produse online. Dacă nu sunteţi încântat de produsele cumpărate, le puteţi returna şi noi vă vom înapoia contravaloarea comenzii dumneavoastră. Legislaţia românească prevede: Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului.
Clienţii Oursson.ro pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, în termen de 14 zile de la primire fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Oursson.ro va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 14 zile de la data denunţării în scris a contractului. 
 
ATENŢIE! Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a căror plată de transport nu a fost efectuată de expeditor! Nu primim colete cu ramburs! Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului în urma transportului de schimb sau returnare de produse către Silverzone Online SRL. 
Suma înapoiată cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.
Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:
a) Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat;
b) Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc;
c) Produsul nu prezinta toate accesoriile mentionate pe pachet 
d) Produsele destinate prepararii alimentelor si sunt folosite (multicookere, etc);
In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).
 
Limitare de responsabilitate
Companiile, produsele sau serviciile menţionate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricărui nume de marcă înregistrată este realizată doar în scopul analizei şi nu constituie reclamă pentru compania respectivă. Nu vom fi responsabili în faţa nici unei persoane sau companii care foloseşte sau se bazează pe informaţii sau opinii neconforme conţinute de acest site.
De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel de pierderi. Informaţiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal.  Informaţiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.
 
Dispute şi Conflicte
Orice tentativă de acces neautorizat la site şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente. Orice conflict apărut între companie şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înţelegere între cele doua părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu iar soluţionarea conflictelor este de competenţa instanţelor româneşti. Dacă aveţi probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutaţi, puteţi lua legătura pentru o conciliere internă gratuită prin e-mail  reclamatii@oursson.ro .
 
Noutăți și oferte speciale
Despre noiServiceInformații despre garanțieContact
Copyright 2020 Electrocasnice Elvetiene Oursson. Toate drepturile rezervate.