Categorii

Cum sa bei cafea la tine acasa, ca la cafenea

 

Salutare! 

Nu de mult am citit un articol pe internetcare mi-a captat atenţia şi anume programul de somn pe care îl au marile personalităţi ale lumii. Ce aveau toţi în comun este era faptul că toţi se trezeau extrem de devreme, tocmai pentru a putea să aibă mai mult timp pentru afacerile lor.

Mi s-a părut foarte interesantă abordarea şi am decis să încerc şi eu, să văd ce rezultate are. Primele două zile au decurs ok, eu trezindu-mă la 6 dimineaţa şi fiind activ pe toată perioada zilei dar de la a 3-a zi deja am început să dau mici semne de oboseală.

Încăpăţânat fiind din fire, nu am vrut să renunţ ci am decis să caut nişte remedii pentru a mă ajuta să trec prin zi şi primul lucru spre care mi-am îndreptat atenţia a fost cafeaua. Se ştie de când lumea că această licoare, chiar face minuni atunci când vine vorba de ridicarea nivelului de energie aşa că am început să ma documentez temeinic despre acest subiect. Am citit despre cafea, tipuri, origini, procesare şi ambalare. Despre diversele metode de preparare ale cafelei, clasice şi moderne, la espressor sau alternative şi pot să spun că mi-am schimbat complet părerea despre cafea. citeste mai mult pe bardome.ro

Campania Nationala EXTRA GARANŢIE FĂRĂ COSTURI SUPLIMENTARE PENTRU APARATELE OURSSON ȘI BBK

© 2013-2020 Oursson.roANPC

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord