Despre noiContact
MeniuCautare
Omleta cu ciuperci si cascaval

Ingrediente:

10-12 ouă, 10 ciuperci, 50 g de unt, 20 ml de ulei, sare, piper.
 
Pentru servire la masă: 100 g de cașcaval ras, roșii, pătrunjel.
 
 
Mod de preparare:
 
1. Ciupercile se curăță, se spală și se taie felii.
2. Se bat ouăle.
3. În vasul de gătit se toarnă uleiul.
4. Se setează modul PRĂJIRE, timpul de preparare – 20 de minute.
5. Peste 5 minute, după ce s-a încins uleiul, se pun feliile de ciuperci.
6. Se prăjesc 10 minute.
7. Se adaugă untul, sarea, piperul și ouăle bătute.
8. Se pune capacul și se lasă încă 5 minute.
9. După semnalul sonor multicookerul se deconectează.
10. Se scoate capacul și se așteaptă să se răcească.
11. Se așază omleta pe o farfurie plată. Se presară cașcaval ras peste omletă și se servește cu roșii și pătrunjel.
 
Timp de preparare: 20 de minute.
 
 
Rețeta se prepară cu Multicookerul Oursson MP5015PSD
 
Cu Multicookerul Oursson dotat cu 45 de programe automate de gătit, sită de aburi pe 2 niveluri și posibilitatea de modicare a presiunii, poți prepara diverse feluri de mâncare.
Aparatul are protecție cu 13 niveluri de siguranță, design original, semnal acustic la finalul programului, acoperire unică antiaderentă DYKING, dezvoltată în Japonia special pentru gătit sub presiune, capac detașabil, comenzi și meniu în limba română.
Multicookerul Oursson 5015PSD este disponibil la parteneri sau pe Oursson.ro tel. 0800 080 200 (apel gratuit),  0731 164 000 sau 0752 189 186.
 
Descărcaţi rețeta în format PDF 
Noutăți și oferte speciale
Despre noiServiceInformații despre garanțieContact
Copyright 2024 Electrocasnice Elvetiene Oursson. Toate drepturile rezervate.