1. Tăiaţi ceapa în patru bucăţi.
2. Mărunţiţi bucăţile de ceapă.
3. Introduceţi într-un vas carnea tocată de pui, smântâna, pâinea albă, adăugaţi sarea şi piperul.
4. Amestecați ingredientele.
5. Formaţi din amestecul rezultat chifteluțe de mărime potrivită, aşezaţi-le pe nivelul superior al sitei pentru erbere la abur. Dacă chifteluțele nu încap pe nivelul superior, acestea pot amplasate pe nivelul inferior al sitei.
6. Turnaţi în vasul de gătit 250 ml de apă, aşezaţi sita de abur şi închideţi vasul de gătit cu capacul.
7. Preparaţi în modul ABURI, timpul de preparare – 40 minute, presiunea – 3.
8. La semnalul sonor se deconectează multicookerul și se reduce presiunea. Scoateţi sita de abur împreună cu chifteluțele şi aşezaţi-le pe un platou.
9. Tăiaţi castravetele în rondele subţiri, iar roşiile cherry în jumătăţi.
10. Aşezaţi pe un platou frunze de salată şi puneţi pe acestea chifteluțele.
11. Chifteluțele gata preparate se decorează cu legume proaspete şi se servesc la masă.
Timp de preparare: 40 de minute.
Rețeta se prepară cu Multicookerul Oursson MP5015PSD

Cu Multicookerul Oursson dotat cu 45 de programe automate de gătit, sită de aburi pe 2 niveluri și posibilitatea de modicare a presiunii, poți prepara diverse feluri de mâncare.
Aparatul are protecție cu 13 niveluri de siguranță, design original, semnal acustic la finalul programului, acoperire unică antiaderentă DYKING, dezvoltată în Japonia special pentru gătit sub presiune, capac detașabil, comenzi și meniu în limba română.
Multicookerul Oursson 5015PSD este disponibil la
parteneri sau pe
Oursson.ro tel. 0800 080 200 (apel gratuit), 0731 164 000 sau 0752 189 186.