1. Puneţi cotletele din carne de porc la marinat peste noapte în sos de soia şi muştar, adăugaţi usturoiul pisat şi frecaţi cu el bucăţile de carne.
2. Tocaţi mărunt ceapa.
3. Tăiaţi cartofii în patru bucăţi, iar morcovii în formă de fidea (bucăți lungi și subțiri).
4. Introduceţi în vasul de gătit bucăţile de carne marinate, după care adăugaţi ceapa tocată mărunt.
5. Preparaţi fără capac în modul FRIPTURĂ, timpul de preparare – 30 min.
6. După semnalul sonor deconectați multicookerul și întoarceţi bucăţile de carne, adăugaţi cartofii, morcovii, verdeaţa tocată mărunt, adăugaţi sarea şi usturoiul pisat.
7. Preparaţi cu capacul închis în modul FRIPTURĂ, timpul de preparare – 30 min, presiunea – 3.
8. Deconectaţi multicookerul şi reduceţi presiunea.
9. Aşezaţi mâncarea preparată pe platouri şi serviţi-o la masă.
Timp de preparare: 1 oră.