Despre noiContact
MeniuCautare
Tocana de cartofi cu cotlet de porc

Ingrediente:

5 cotlete de porc cu os (cca 250 g fiecare), 20 g de muştar «Dijon», 50 g de sos de soia, 2 morcovi (cca 150 g fiecare), 2 cepe (cca 150 g fiecare), 4 căţei de usturoi, o legătură de mărar, 3 foi de dafin, 15 g de sare, piper după gust.
 
 
Mod de preparare:
 
1. Puneţi cotletele din carne de porc la marinat peste noapte în sos de soia şi muştar, adăugaţi usturoiul pisat şi frecaţi cu el bucăţile de carne.
2. Tocaţi mărunt ceapa.
3. Tăiaţi cartofii în patru bucăţi, iar morcovii în formă de fidea (bucăți lungi și subțiri).
4. Introduceţi în vasul de gătit bucăţile de carne marinate, după care adăugaţi ceapa tocată mărunt.
5. Preparaţi fără capac în modul FRIPTURĂ, timpul de preparare – 30 min.
6. După semnalul sonor deconectați multicookerul și întoarceţi bucăţile de carne, adăugaţi cartofii, morcovii, verdeaţa tocată mărunt, adăugaţi sarea şi usturoiul pisat.
7. Preparaţi cu capacul închis în modul FRIPTURĂ, timpul de preparare – 30 min, presiunea – 3.
8. Deconectaţi multicookerul şi reduceţi presiunea.
9. Aşezaţi mâncarea preparată pe platouri şi serviţi-o la masă.
 
Timp de preparare: 1 oră.
 
 
Rețeta se prepară cu Multicookerul Oursson MP5015PSD
 
Cu Multicookerul Oursson dotat cu 45 de programe automate de gătit, sită de aburi pe 2 niveluri și posibilitatea de modicare a presiunii, poți prepara diverse feluri de mâncare.
Aparatul are protecție cu 13 niveluri de siguranță, design original, semnal acustic la finalul programului, acoperire unică antiaderentă DYKING, dezvoltată în Japonia special pentru gătit sub presiune, capac detașabil, comenzi și meniu în limba română.
Multicookerul Oursson 5015PSD este disponibil la parteneri sau pe Oursson.ro tel. 0800 080 200 (apel gratuit),  0731 164 000 sau 0752 189 186.
 
Descărcaţi rețeta în format PDF 
Noutăți și oferte speciale
Despre noiServiceInformații despre garanțieContact
Copyright 2024 Electrocasnice Elvetiene Oursson. Toate drepturile rezervate.