1. Ficățeii de pui se pun în vin alb cu sare, piper şi se lasă la marinat timp de 30 minute.
2. Ficățeii marinați se dau prin făină.
3. Se pun în vasul de gătit untul si cățeii pregătiți.
4. Se prepară fără capac în modul PRĂJIRE, timpul de preparare – 30 minute. Lichidul trebuie să se evapore.
5. După semnalul sonor se deconectează multicookerul, se scot cățeii şi se aşază într-un bol adânc.
6. Pe o salatieră adâncă se potrivesc câteva foi de salată.
7. Pe frunzele de salată se pun cățeii prăjiți, roşiile cherry şi ouăle de prepeliţă fierte.
8. Se mărunţesc în blender toate ingredientele pentru sosul de salată (cu excepţia nucilor de cedru).
9. Se toarnă sosul în salată, se decorează cu nucile de cedru şi se servește la masă.
Timp de preparare: 30 de minute