Despre noiContact
MeniuCautare
Peste la aburi

Ingrediente:

2 peşti proaspeţi, jumătate de lămâie (cca 50 g), 1 ceapă (cca 150 g), 3 g de sare, piper după gust, 2 foi de dafin, 2 boabe de piper negru, 250 ml de apă pentru preparare.
Pentru decor: 5 frunze de salată, 3 rămurele de verdeaţă proaspătă, jumătate de lămâie (cca 50 g).
 
 
Mod de preparare:
 
1. Ceapa și lămâia se taie rondele.
2. Peştii se stropesc cu suc de lămâie, peste ei se presară piper şi sare.
3. Se aranjează peştele pe nivelul superior al sitei de gătit la aburi.
4. Se toarnă în vasul de gătit 250 ml de apă, se adaugă ceapa tocată, foile de dan şi boabele de piper.
5. Se pune sita cu peştele în vasul de gătit şi se acoperă cu capacul.
6. Se prepară în modul ABURI, timpul de preparare – 30 minute, presiunea – 3.
7. După semnalul sonor multicookerul se deconectează şi se reduce presiunea.
8. Pe platouri plate se aranjează frunzele de salată şi pe ele se pune peştele.
9. Peştele preparat se decorează cu felii de lămâie şi rămurele de verdeaţă proaspătă şi se serveşte la masă.
 
Timp de preparare: 30 de minute.
 
 
Rețeta se prepară cu Multicookerul Oursson MP5015PSD
 
Cu Multicookerul Oursson dotat cu 45 de programe automate de gătit, sită de aburi pe 2 niveluri și posibilitatea de modicare a presiunii, poți prepara diverse feluri de mâncare.
Aparatul are protecție cu 13 niveluri de siguranță, design original, semnal acustic la finalul programului, acoperire unică antiaderentă DYKING, dezvoltată în Japonia special pentru gătit sub presiune, capac detașabil, comenzi și meniu în limba română.
Multicookerul Oursson 5015PSD este disponibil la parteneri sau pe Oursson.ro tel. 0800 080 200 (apel gratuit),  0731 164 000 sau 0752 189 186.
 
Descărcaţi rețeta în format PDF 
Noutăți și oferte speciale
Despre noiServiceInformații despre garanțieContact
Copyright 2024 Electrocasnice Elvetiene Oursson. Toate drepturile rezervate.