1. Frecaţi muşchiul de porc cu sare şi piper.
2. Amestecaţi toate ingredientele pentru sosul de vin şi turnaţi amestecul peste muşchi. Marinaţi muşchiul timp de 2 ore.
3. Tăiaţi ceapa rondele, iar prunele şi caisele uscate în jumătăţi.
4. Înveliţi muşchiul de porc cu feliile de bacon afumat.
5. Puneţi în vasul de gătit rondelele de ceapă, iar muşchiul de porc aşezaţi-l deasupra rondelelor de ceapă într-un singur strat.
6. Preparaţi fără capac în modul PRĂJIRE, timpul de preparare – 30 minute.
7. Întoarceţi muşchiul de porc, adăugaţi sosul de vin în care s-a marinat muşchiul, prunele şi caisele uscate.
8. Preparaţi cu capacul închis în modul PRĂJIRE încă 40 minute, presiunea – 3.
9. Tăiaţi muşchiul felii rotunde, pe care le aranjați pe platouri, stropiţi cu sos şi serviţi la masă.
Timp de preparare: 1 oră și 10 minute.