Despre noiContact
MeniuCautare
Friptura de porc

Ingrediente:

1500 g de carne de porc, 5 linguri de ulei de măsline, 4 linguri de sos de soia, 4 linguri de boabe întregi de muştar «Dijon», 5 căţei de usturoi, 10 g de sare, piper după gust.
 
Pentru servire la masă: 10 frunze de salată, 5 ardei dulci, 5 roşii proaspete, 5 castraveţi proaspeţi.
 
 
Mod de preparare:
 
1. Crestaţi carnea de porc cu un cuţit ascuţit. Frecaţi carnea cu sare şi piper.
2. Amestecaţi uleiul de măsline cu sosul de soia, muştarul şi usturoiul zdrobit.
3. Lăsaţi carnea la marinat peste noapte.
4. Puneţi carnea în vasul de gătit.
5. Preparaţi cu capacul deschis în modul PRĂJIRE, timpul de preparare – 30 minute.
6. După semnalul sonor întoarceţi carnea.
7. Preparaţi cu capacul închis în modul PRĂJIRE, timpul - 1 oră, presiunea – 3.
8. Feliați carnea și puneţi-o pe un platou acoperit cu frunze de salată, adăugați legumele proaspete tăiate şi serviţi la masă.
 
Timp de preparare: 1 oră și 30 de minute.
 
 
Rețeta se prepară cu Multicookerul Oursson MP5015PSD
 
Cu Multicookerul Oursson dotat cu 45 de programe automate de gătit, sită de aburi pe 2 niveluri și posibilitatea de modicare a presiunii, poți prepara diverse feluri de mâncare.
Aparatul are protecție cu 13 niveluri de siguranță, design original, semnal acustic la finalul programului, acoperire unică antiaderentă DYKING, dezvoltată în Japonia special pentru gătit sub presiune, capac detașabil, comenzi și meniu în limba română.
Multicookerul Oursson 5015PSD este disponibil la parteneri sau pe Oursson.ro tel. 0800 080 200 (apel gratuit),  0731 164 000 sau 0752 189 186.
 
Descărcaţi rețeta în format PDF 
Noutăți și oferte speciale
Despre noiServiceInformații despre garanțieContact
Copyright 2024 Electrocasnice Elvetiene Oursson. Toate drepturile rezervate.