500 g de file de piept de pui, 100 g de șuncă, 100 g de cașcaval, 2 ouă, 100 g de pesmet, 100 g de făină, 10 g de sare, 10 g de piper, 30 ml de ulei.
Pentru servire la masă: verdeață.
1. Se bat bine fileurile de piept de pui.
2. Se pune sare, piper.
3. Se așază peste fileurile de piept de pui o felie de șuncă și o felie de cașcaval.
4. Se pliază fileurile de piept de pui.
5. Se bat ouăle.
6. Rulourile se dau prin făină, apoi prin amestecul de ouă bătute, apoi prin pesmet.
7. Se pune ulei în vasul de gătit.
8. Se pune vasul de gătit în multicooker și se setează modul PRĂJIRE pentru 20 de minute.
9. Peste 5 minute, după ce s-a încins uleiul, se pun rulourile la prăjit.
10. Se prăjesc câte 7 minute pe fiecare parte.
11. Se scot rulourile din vasul de gătit.
12. Se repetă pașii pentru obținerea mai multor porții.
13. Cordon bleu-urile se servesc cu verdeață.
Timp de preparare: 20 de minute
Rețeta se prepară cu Multicookerul Oursson MP5015PSD

Cu Multicookerul Oursson dotat cu 45 de programe automate de gătit, sită de aburi pe 2 niveluri și posibilitatea de modicare a presiunii, poți prepara diverse feluri de mâncare.
Aparatul are protecție cu 13 niveluri de siguranță, design original, semnal acustic la finalul programului, acoperire unică antiaderentă DYKING, dezvoltată în Japonia special pentru gătit sub presiune, capac detașabil, comenzi și meniu în limba română.
Multicookerul Oursson 5015PSD este disponibil la
parteneri sau pe
Oursson.ro tel. 0800 080 200 (apel gratuit), 0731 164 000 sau 0752 189 186.