
Ingrediente:
Supă de peşte:
850 g sturion , 2 morcovi, 1 ceapă, 1 legătură de verdeaţă proaspătă, 10 g sare, 1 foaie de dafin, 5 boabe de piper negru, apă până la nivelul MAX.
Pentru rântaș:
30 g ulei, 100 g ceapă, 2 linguri de făină de grâu, 500 g varză murată, 3 linguri bulion de roşii.
Altele :
3 căţei de usturoi, 300 g file de sturion, 5 g sare, supă de peşte până la nivelul MAX.
Pentru decor: 5 fire de pătrunjel proaspăt, 1 lămâie, 150 g smântână - 20% grăsime.
Mod de preparare:
1. Se îndepărtează branhiile capului de pește.
2. Ingredientele pentru supa de pește se pun în vasul de gătit, se prepară cu programul FIERBERE timp de 30 minute, la presiunea 3.
3. Supa se strecoară și se folosește la prepararea ciorbei.
4. Ceapa se taie mărunt, iar fileul de sturion cuburi mari.
5. Se pune ulei în vasul de gătit, se prăjește ceapa și făina cu programul COACERE timp de 15 minute fără capac, se adaugă varza murată și bulionul de roșii. Se gătesc încă 10 minute.
6. Se adaugă usturoiul tocat mărunt, bucățile de file de pește, sare și supa strecurată. Se prepară cu programul FIERBERE timp de 30 minute.
7. Ciorba de varză murată se toarnă în boluri adânci, se ornează cu pătrunjel și felii de lămâie, se drege cu smântână și se servește.
Timp de preparare: 1 oră.
Rețeta se prepară cu Multicookerul Oursson MP5015PSD

Cu Multicookerul Oursson dotat cu 45 de programe automate de gătit, sită de aburi pe 2 niveluri și posibilitatea de modicare a presiunii, poți prepara diverse feluri de mâncare.
Aparatul are protecție cu 13 niveluri de siguranță, design original, semnal acustic la finalul programului, acoperire unică antiaderentă DYKING, dezvoltată în Japonia special pentru gătit sub presiune, capac detașabil, comenzi și meniu în limba română.
Multicookerul Oursson 5015PSD este disponibil la
parteneri sau pe
Oursson.ro tel. 0800 080 200 (apel gratuit), 0731 164 000 sau 0752 189 186.