Despre noiContact
MeniuCautare
Mici din carne de porc

Ingrediente:

1 kg de spată de porc* (se pot amesteca mai multe tipuri de carne, ex.: 500 g de oaie, 300 g de vită, 200 g de porc), 1 căpățână de usturoi, 2 lingurițe de sare,1 linguriță de piper, ½ linguriță de bicarbonat de sodiu, 1 lingură de boia, ½ linguriță de cimbru, 100 ml de ulei.
 
* se pot folosi carne tocată sau mici semipreparați.
 
Pentru servire la masă: roșii, salată verde.
 
Mod de preparare:
 
1. Carnea se toacă de 2 ori prin mașina de tocat. Se amestecă cu sare și bicarbonat de sodiu.
2. Amestecul se ține la frigider 8 ore.
3. Se adaugă usturoi pisat, boia, cimbru și piper. Se frământă bine.
4. Se formează micii în formă tubulară cu mâinile ude.
5. Se pune ulei în vasul de gătit.
6. Se pune vasul de gătit în multicooker și se setează modul PRĂJIRE pentru 25 de minute.
7. Peste 5 minute, după ce s-a încins uleiul, se pun micii în vasul de gătit.
8.Se prăjesc câte 5 minute pe fiecare din cele 4 părţi.
9. Se servesc cu muștar. Se adaugă roșii și salată verde.
 
Timp de preparare: 25 de minute.
 
Rețeta se prepară cu Multicookerul Oursson MP5015PSD
 
Cu Multicookerul Oursson dotat cu 45 de programe automate de gătit, sită de aburi pe 2 niveluri și posibilitatea de modicare a presiunii, poți prepara diverse feluri de mâncare.
Aparatul are protecție cu 13 niveluri de siguranță, design original, semnal acustic la finalul programului, acoperire unică antiaderentă DYKING, dezvoltată în Japonia special pentru gătit sub presiune, capac detașabil, comenzi și meniu în limba română.
Multicookerul Oursson 5015PSD este disponibil la parteneri sau pe Oursson.ro tel. 0800 080 200 (apel gratuit),  0731 164 000 sau 0752 189 186.
 
Descărcaţi rețeta în format PDF 
Noutăți și oferte speciale
Despre noiServiceInformații despre garanțieContact
Copyright 2024 Electrocasnice Elvetiene Oursson. Toate drepturile rezervate.