Despre noiContact
MeniuCautare
ANIONIC CERAMIC

Tehnologia unică folosită la producerea stratului din CERAMICA ANIONICĂ, este absolut sigură pentru sănătatea omului și a mediului înconjurator. Acest strat nu conține elemente periculoase, cum ar fi plumb, cadmium sau acid perfluorooctanoic, care se pot evapora în timpul gătirii.

Stratul CERAMIC ANIONIC radiază unde infraroșii lungi, care au un efect benefic asupra corpului uman. Aceste unde îmbunătățesc gustul mâncării gătite. În colecția PALETTE, datorită unor anioni mâncarea gătită se poate păstra pentru mai mult timp decât în mod normal.

- Productorul garantează că stratul antiaderent corespunde cu toate cerinţele şi standardele pentru materiale care vin în contact cu mâncarea. Rezistenţă la temperatură ridicată, la zgârieturi şi lovituri.

- Aplicarea de ioni negativi (anioni) pe stratul antiaderent reduce timpul de gătire şi păstrează mai multe substanțe nutritive.

- Stratul ANIONIC CERAMIC are o durabilitate foarte mare - este rezistent la acțiuni mecanice (zgârieturi) si este termorezistent. Este ușor de spălat în apă caldă.


Sorteaza dupa:
Noutăți și oferte speciale
Despre noiServiceInformații despre garanțieContact
Copyright 2021 Electrocasnice Elvetiene Oursson. Toate drepturile rezervate.