1. Se bat ouăle cu untul, zahărul şi sarea.
2. Se adaugă făina albă cu praful de copt, se frământă aluatul.
3. Se bat toate ingredientele pentru obţinerea cremei de brânză.
4. Se taie hârtia de copt cu dimensiunea 35x40 cm.
5. Se întinde aluatul în formă rotundă.
6. Aluatul aşezat pe hârtia de copt se introduce în vasul de gătit.
7. Aluatul se distribuie uniform în vasul de gătit, se face o margine cu înălţimea 5-6 cm.
8. Pe coca astfel pregătită se pune crema, se nivelează.
9. Se prepară în modul COACERE timp de 2 ore. Fără a fi scos din vasul de gătit cheesecake-ul se răceşte până la temperatura camerei.
10. Se pune vasul de gătit împreună cu cheesecake-ul în frigider peste noapte.
11. Se amestecă jeleul uscat cu zahăr, se toarnă apă clocotită deasupra, se amestecă bine până la obţinerea unui sirop transparent.
12. Suprafaţa cheesecake-ului se ornează cu fructe de pădure şi se toarnă jeleul cald.
13. Tortul se introduce în frigider pentru o oră, ca jeleul să se prindă. Apoi se trage cu grijă de capetele hârtiei de pergament pentru a scoate tortul din vasul de gătit. Se aşază pe un platou frumos.
14. Cheesecake-ul se taie felii şi se serveşte la masă.
Timp de gătire: 1 oră.